Termeni si Conditii de utilizare

In calitate de utilizator al acestui website, aveti dreptul de a beneficia de informatiile existente pe acesta. De aceea va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare prezentate in cele ce urmeaza. Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune “Termenilor si Conditiilor” de utilizare, implica acceptul dumneavoastra explicit si reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

Compania Plase Tantari Art (denumita in continuare Plase Tantari Art) are calitate de autor, de proprietar si de administrator al website-ului https://plasetantariart.ro.

Plase Tantari Art isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si sectiunile “Termeni si Conditii” si “Politica de Confidentialitate” ale website-ului, fara notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati sectiunea periodic, pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care le-ati agreat.

Drepturi de autor

 • Copyright-ul pentru informatiile existente pe acest website se afla exclusiv in posesia Plase Tantari Art, autorul acestui website, care beneficiaza de toate drepturile legale ale autorilor, asa cum este prevazut in legislatiile romana si internationala in vigoare.
 • In baza acestora si in absenta altor notificari scrise, orice tip de material precum: text, logo-uri, design-uri, icon-uri, imagini, fotografii, ilustratii, inregistrari audio sau video etc. constituie proprietatea Plase Tantari Art si pot constitui obiectul unei licente care poate fi folosita numai de catre acesta.

Preluarea integrala sau partiala a oricarui tip de informatie de pe acest website (dintre cele amintite in paragraful anterior si dintre altele similare acestora) este posibila si considerata legala numai cu respectarea urmatoarelor conditii:

 • materialul preluat ca atare sau citat de pe website-ul https://plasetantariart.ro va fi afisat numai insotit de precizarea preluarii lui exclusiv de pe acest website si nu va fi insusit de catre utilizator;

Reproducerea sau citarea va fi realizata cu precizarea sursei, in una dintre formele enuntate mai jos:

 • Sursa: site-ul Plase Tantari Art, producator de plase insecte pentru protectie impotriva tantarilor;
  sursa: https://plasetantariart.ro;
 • Conform website-ului producatorului roman de plase insecte pentru protectie impotriva tantarilor – https://plasetantariart.ro;
 • Orice alta specificare clara, care are acelasi inteles cu cel al enunturilor anterioare.
 • Materialul reprodus sau citat nu va fi modificat in niciun fel si nu vor fi extrase fragmente care isi pot modifica intelesul in afara contextului.

Licente de utilizare

Plase Tantari Art permite utilizarea libera a website-ul https://plasetantariart.ro si a tuturor materialelor din cuprinsul acestuia, cu mentiunea ca:

 • Niciun material de pe website nu poate fi preluat partial, integral sau modificat fara acordul prealabil si comunicat in scris de catre Plase Tantari Art.
 • Orice tip de continut de pe website-ul https://plasetantariart.ro este proprietatea Plase Tantari Art si a furnizorilor sai si include, dar nu se rezuma la: logo, text, imagini, filme si toate celelalte informatii, prezentate sub orice forma. Orice litigiu ar putea surveni in legatura cu https://plasetantariart.ro se supune legistatiei de drept comun din Romania.

Plase Tantari Art va ofera posibilitatea utilizarii acestui website numai cu urmatoarele conditii aparate si prevazute de legile in domeniul drepturilor de autor din Romania:

 • Intrebuintarea in scopuri comerciale a informatiilor de pe acest website;
 • Preluarea, copierea, duplicarea, distribuirea si arhivarea in scopuri comerciale a materialelor in oricare dintre aceste formate si nu numai: text, logo, imagine, ilustratie, design, icon, fotografie, inregistrare audio/video etc., se face cu acordul prealabil, in scris, din partea Plase Tantari Art.
 • Nerespectarea Termenilor si a Conditiilor atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, in conformitate cu legile romanesti in vigoare.

Utilizarea mentionata anterior include, dar nu se limiteaza la urmatoarele forme:

 • Folosirea directa;
 • Folosirea “ascunsa” a marcii Plase Tantari Art, a domeniului https://plasetantariart.ro sau a denumirii Plase Tantari Art (sub forma de, dar nu limitata exclusiv la: meta tag-uri si alte tipuri de metode de cautare web sau de indexare).

Confidentialitate

 • Informatiile cu caracter personal, de tipul: nume, adresa, e-mail sau numar de telefon, transmise prin intermediul postei electronice sunt confidentiale si vor fi prelucrate in conformitate cu reglementarile legislative romanesti in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.
 • Orice fel de informatie furnizata in cunostinta de cauza, prin intermediul website-ului si care devine vizibila pe website, datorita softului pe care se realizeaza aceasta informare, nu va fi considerata confidentiala. Asadar, aceasta nu va fi protejata de legile in vigoare privind proprietate intelectuala.

Garantii si Exonerarea de raspundere

 • Plase Tantari Art nu garanteaza ca utilizarea website-ului https://plasetantariart.ro si a serverelor pe care este gazduit acesta sau ca downloadarea materialelor de pe website nu prezinta riscul de virusare sau de transmitere a altor componente informatice potential daunatoare. Asadar, nu va raspunde pentru eventuale daune de ordin direct sau indirect, cauzate de accesarea/vizitarea/utilizarea website-ului si a informatiilor de pe acesta.
 • Plase Tantari Art nu este responsabil pentru erori, omisiuni sau lucruri asemanatoare, care au efecte asupra redactarii sau prezentarii oricarui tip de material de pe website. Plase Tantari Art nu acorda garantie privind continutul si folosirea website-ului.
 • Plase Tantari Art nu este si nu poate fi facut responsabil pentru neconcordante, indisponibilitate sau alte defecte ale website-ului https://plasetantariart.ro sau ale continutului sau, determinate de cauze obiective.

Drepturile vizitatorilor

 • Plase Tantari Art se angajeaza sa incerce furnizarea de informatii complete, reale, obiective si actuale. Insa Plase Tantari Art nu poate fi facut raspunzator pentru posibile inadvertente sau omisiuni privind continutul site-ului.
 • Plase Tantari Art nu poate fi invinuit pentru neconcordantele care ar putea surveni intre informatiile furnizate pe website-ul https://plasetantariart.ro si legislatia in vigoare din tara dumneavoastra. Accesand si utilizand acest website, va asumati in totalitate raspunderea pentru intelegerea si asimilarea continutului sau.

Securitate

 • Actiunile neautorizate si orice tentative de acest fel, precum: utilizarea frauduloasa si abuziva, accesul neautorizat si blocarea accesului, preluarea exacta, totala sau partiala, duplicarea, copierea, furnizarea si arhivarea in scop comercial a elementelor grafice (logo-uri, imagini, ilustratii, fotografii, design-uri, icon-uri, inregistrari audio si video) sau a textelor etc., fara acordul prealabil si exprimat in scris din partea Plase Tantari Art, vor fi supuse pedepsei prevazute de legislatia in vigoare a Romaniei.

Legislatie

 • Termenii si Conditiile enuntate pe acest website sunt protejate si se supun legislatiei romane in vigoare. Instantele in drept din Romania sunt singurele in masura sa solutioneze eventualele litigii ce ar putea aparea in legatura cu prevederile anterioare din Termenii si Conditiile prezentului website, litigii care nu pot fi solutionate pe cale amiabila.